Inundații puternice în India! Bilanțul deceselor ajunge la 24

Sudul Indiei a fost afectat de inundații puternice, după ce ploile au umplut râurile care au ieșit din matcă și au inundat sate și orașe. În urma tragediei, cel puțin 24 de oameni au murit, dar autoritățile se așteaptă ca numărul să crească, informează BBC.

Mai multe case din districtul Kottayam, din statul Kerala, au fost distruse complet de viituri. Mii de oameni au fost evacuați, fiind create peste 100 de tabere pentru refugiați.

Printre victime se numără și cinci copii. Multe persoane sunt date dispărute, astfel că numărul celor decedați ar putea fi mult mai mare.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini dramatice cu intervențiile pentru salvarea oamenilor, dar și cu casele luate de ape.

Elicoptere ale armatei survolează zona și asigură provizii pentru persoanele izolate.

Pentru salvarea supraviețuitorilor din zonele afectate sunt folosite bărcile pescarilor, deoarece porțiuni mari de drum au fost distruse și acoperite de arbori căzuți.

În 2018, aproximativ 400 de oameni au murit și peste un milion au fost strămutați din cauza celor mai grave inundații din Kerala din ultimul secol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole