Învestirea primarului ales al Timișoarei, Dominic Fritz, se amână. Cine îl contestă

Dominic Fritz mai are de așteptat până să fie devină primarul orașului Timișoara. Validarea a fost atacată la Tribunalul Timiş de către trei persoane, astfel că învestitura sa în funcţia de edil, programată pentru marţi, va fi amanita, potrivit știrileprotv.ro.

Dosarul 25174/325/2020 a fost înregistrat la instanţa judeţeană de judecată joi, la Secţia I Civilă, având ca obiect „validare primar”, în stadiul procesual de apel, arată, vineri, site-ul Tribunalului Timiş.

Părţile apelante sunt fostul DJ de la Radio Timişoara Călin Narcis Petrescu, un cadru didactic al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara Monica Hărmănescu şi Adrian Popescu, candidat ALDE la funcţia de primar al Timişoarei în alegerile locale din septembrie. Tribunalul nu a stabilit, încă, termen de judecată.

Dominic Fritz a câştigat alegerile pentru primărie cu 52,66% (49.191 de sufragii).

1 COMENTARIU

  1. Dl.Dominic Fritz înainte de a începe lucru, trebuie gândit inteligent de zece ori, înainte de a te revolta și a trage linie cu cine vei muncii, fie partidul de guvernământ PNL care totuși iți lasă o ușa întredeschisă sau fie cu partidul de opoziție PSD la care Fritz mai are de așteptat până să fie devină harnicul, frumosul și pedantul primar al orașului Timișoara.
    Fritz are un început bun dar continuarea lui… este una proasta (“oglinda fumurie a lui Nicolae Robu.”)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...