Ioana Bran-Voinea a fost validată de plen pentru funcția de secretar general adjunct al Camerei Deputaților

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului Ioana Bran-Voinea a fost validată luni, prin votul plenului, în funcţia de secretar general adjunct al Camerei Deputaţilor. Au votat „pentru” 219 deputaţi, iar 26 „împotrivă”.

Ioana Bran-Voinea a fost propusă pentru această funcţie de grupul parlamentar al PSD.

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a transmis o informare, luni, Biroului permanent privind nominalizarea de către social-democraţi a Ioanei Bran-Voinea, fost ministru al Tineretului şi Sportului şi fost deputat în legislatura 2016-2020, pentru această funcţie.

Votul în plen a fost secret cu buletine de vot.

Plenul Camerei Deputaţilor a decis în luna februarie modificarea regulamentului acestui for legislativ, fiind prevăzută înfiinţarea unui nou compartiment de secretar general adjunct, care se adăugă celor trei existente. Ceilalţi trei secretari generali adjuncţi sunt George Ionuţ Dumitrică, István Gaspar şi Cătălin Mihalache. Secretar general al Camerei este Silvia Mihalcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...