Iohannis a promulgat legea care obligă sălile de jocuri de noroc să facă liste cu jucători

Legea care obligă sălile de jocuri de noroc să facă liste cu persoanele care joacă la „păcănele” a fost promulgată de preşedintele Klaus Iohannis. 

Legea promulgată de preşedinte prevede „introducerea obligaţiei organizatorilor de jocuri de noroc de a constitui şi a ţine la zi o bază de date referitoare la persoanele autoexcluse şi indezirabile şi de a ţine evidenţa în format electronic centralizat a datelor de identificare ale persoanelor care intră în incinta locaţiilor în care se organizează şi se exploatează jocuri de noroc”.

„Am mai trecut o lege importantă prin parlament, pe care am inițiat-o ca deputat, cu sprijinul colegilor din PNL.

Legea oferă instrumentul juridic prin care cei dependenți de păcănele pot fi opriți sa își facă praf viața. Și părinților sa își poata proteja copiii de acest “drog”.

Închei, alături de PNL, un pachet legislativ prin care protejam minorii de alimentatia nesananatoasa de tip fast food, in scoli, sancționăm cu închiderea unităților pentru cei care vând alcool și tutun minorilor, sau aplicam pedepse drastice pentru cei care vând stupefiante copiilor noștri”, a scris deputatul PNL Florin Roman, unul dintre iniţiatorii legii, într-o postare pe Facebook, pe 31 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...