Iohannis, despre AUR: Nu se prea știe ce vrea și ce face în politică

Supriza acestor alegeri parlamentare este partidul AUR. Președintele Klaus Iohannis s-a întîlnit zilele trecute cu reprezentanții partidului în cadrul consultărilor de la Palatul Cotroceni. Șeful statului spune despre această formațiune politică că „nu se prea știe ce face în politică”.

„Este o formațiune despre care nu se prea știe ce vrea și ce face în politică. Mai mult acum nu am ce comenta” a spus președintele Klaus Iohannis.

Reprezentanții AUR și-au anunțat intenția de a-l suspenda din funcție pe președintele Klaus Iohannis. Referitor la acest lucru, șeful statului a spus „asta cu suspendarea este o poveste, dacă îmi dați voie să spun așa, cam fumată” .

Consultările de la Palatul Cotroceni la care au participat reprezentanții AUR au fost unele inedite. În primul rând delegația AUR a întârziat la consultări și nu au nimerit bine din prima intrarea în Palatul Cotroceni. Cei de la AUR au explicat că au făcut o plimbare înainte de consultări. De asemenea, viitorul senator Diana Șoșoacă a refuzat să poarte mască motivând că are o problemă medicală. Aceasta a purtat totuși masca astfel încât să-i acopere gura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole