Iohannis, purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale

La scurt timp după ce Klaus Iohannis obținea un nou mandat de președinte al României, surprinzător, purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi, demisiona din această funcție pe care o ocupa din 2016.

Ion Teleanu

„Este adevărat. Am demisionat. Se încheie o etapă frumoasă din viața mea profesională, pentru care îi mulțumesc domnului președinte. Îi mulțumesc pentru încredere, susținere și ocazia de a învăța mai mult! Este momentul să mă pregătesc pentru noi proiecte. Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje!”, a scris atunci pe Facebook Mădălina Dobrovolschi. S-au făcut o mulțime de speculații la aceea vreme privind demisia neașteptată a acesteia, dar timpul a trecut, iar Mădălina Dobrovolschi a ajuns la Realitatea Plus de unde ieri a demisionat. Dar, din decembrie 2019, președintele Klaus Iohannis nu mai are purtător de cuvânt și tot ce are de comunicat o face personal, mai ales atunci când are de transmis mesaje anti PSD sau care vizează derapaje grave cum a fost „PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor”.

A venit și epidemia de corovirus și Klaus Iohannis a fost permanent propriul său purtător de cuvânt, chiar și pentru cele mai banale mesaje. Pe site-ul Administrației Prezidențiale se menționează că „Departamentul Comunicare Publică elaborează, împreună cu departamentele de resort, mesajele publice transmise de către Purtătorul de cuvânt al Președintelui României”.

Ei bine, din 23 decembrie 2019, Daniela Bârsan a fost numită în funcția de Consilier Prezidențial care coordonează Departamentul Comunicare Publică, dar tot nu există nici până azi un purtător de cuvânt al președintelui țării. Astfel, Klaus Iohannis a ajuns să aibă două funcții la Palatul Cotroceni, aceea de președinte al României, dar și de purtător de cuvânt al președintelui României. Și chiar a început să-i placă acest dublu rol, fapt demonstrat mai ales în ultimele luni! De ce oare Klaus Iohannis nu numește un alt purtător de cuvânt așa cum au toate statele europene și SUA?

1 COMENTARIU

  1. Majoritatea romanilor nici măcar nu-și pot imagina ce minunat ar fi dacă ar ieși de sub influenta blestemelor PSD-iste și ar intra in binecuvântările libertății și al democrației moderne de secol al XXI-lea.

    „Să cinsteşti pe tatăl tău şi pe mama ta” – este cea dintâi poruncă însoţită de o făgăduinţă – „ca să fii fericit şi să trăieşti multă vreme pe pământ.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...