Iohannis s-a lepădat de Aurescu la New York

Participarea președintelui Klaus Iohannis la cea de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite de la New York a oferit și câteva semnale destul de interesante.

Pe site-ul Administrației Prezidențiale sunt postate două informări privind întrevederile pe care președintele Klaus Iohannis le-a avut la New York.

Primul comunicat ne anunță că șeful statului a avut o întrevedere cu „Secretarul General al Organizaţiei Internaționale a Francofoniei, Louise Mushikiwabo”, iar al doilea comunicat vizează întâlnirea cu „Președintele executiv al American Jewish Committee, David Harris”.

De la ambele întrevederi, Administrația Prezidențială a postat și imagini. Numai că surpriză. În imaginile de la cele două întâlniri (vezi FOTO), șeful statului apare însoșit de ambasadorul nostrum la ONU, Ion Jinga, și ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru.

Însă, surprinzător, de la aceste întâlniri și din imaginile postate de Administrației Prezidențiale lipsește ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, care este și el prezent la New York. De ce oare?

Klaus Iohannis OIF

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...