Ion Cristoiu cere public o dovadă că filosoful Mihai Șora mai e în viață! (VIDEO)

Acuzaţii grave la adresa soţiei lui Mihai Șora: în tableta postată pe vlogul său de pe YouTube, Ion Cristoiu se întreabă dacă nu cumva celebrul filosof Mihai Şora, o voce foarte activă pe reţeaua Facebook, ar fi murit deja!

Mihai Şora, una dintre vocile foarte active în mediul online, urmează să împlinească peste doar două săptămâni, pe 7 noiembrie, vârsta de 105 ani. Cristoiu se întreabă dacă nu cumva celebrul filosof Mihai Șora ar fi murit deja. El îi transmite soţiei acestuia, Luiza, să ofere tuturor o dovadă că Mihai Şora mai trăieşte cu adevărat sau nu. “Nu cred că scrie el pe Facebook. Nu cred! Pentru că are 105 ani și să te așezi în fund pe scaun, să scrii pe Facebook, la 105 ani cred că e o problemă, că nu te mai țin mușchii și la 105 nu te mai preocupă Ciucă. Toate textele sunt scrise de ea. (…) Eu cred că el nu mai trăiește și că ea scrie în numele lui și îi ia și pensia”, afirmă Ion Cristoiu pe contul său de YouTube.

„Eu cred că el nu mai trăiește”

“Eu întreb un singur lucru: sunteți siguri că Mihai Șora mai trăiește? Eu o rog pe stimata doamnă Luiza, care se ocupă de dl. Șora, să ne dea un semn de viață. Să pună o cameră de luat vederi, să-l înregistreze, cu un ziar de mâine, și el să vorbească coerent.Și atunci eu îmi cer scuze stimatei doamne, mai tinere cu 56 de ani, pentru că am îndrăznit să cred că Mihai Șora nu mai există, pentru că nu cred că scrie el pe Facebook. Nu cred!

Pentru că are 105 ani și să te așezi în fund pe scaun, să scrii pe Facebook, la 105 ani cred că e o problemă, că nu te mai țin mușchii și la 105 nu te mai preocupă Ciucă. Toate textele sunt scrise de ea.

Dacă doamna Luiza îl pune pe dl. filosof Mihai Șora în fața unei camere de luat vederi și îl postează pe Facebook, cu un ziar pe care scrie 22 octombrie, atunci, mi-e limpede că el trăiește. Pînă atunci, eu nu cred. Eu cred că el nu mai trăiește și că ea scrie în numele lui și îi ia și pensia”, spune Ion Cristoiu, potrivit inpolitics.ro.

https://www.youtube.com/channel/UCfPGrBficb80bL_PorDeaig

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...