Ion Cristoiu s-a vaccinat cu a doua doză, a povestit tot și a iscat controverse

Jurnalistul Ion Cristoiu a povestit în cadrul unei emisiuni TV cum s-a simțit după ce a primit doza de rapel a vaccinului anti-Covid-19. Spusele sale au iscat controverse.

Ion Cristoiu a explicat mai întâi că nu dorește să influențeze pe nimeni în sens negativ. Pe de altă parte, acesta a subliniat faptul că urmăritorii săi au sesizat că în filmarea făcută pentru site-ul său abia avea putere sa vorbească.

Am văzut deja pe Facebook că se dramatizează ca un argument împotriva vaccinării. Eu m-am simțit, și am înțeles că nu sunt singurul cumplit de obosit. Aseară când am înregistrat pastila mea video toți au remarcat faptul că abia vorbeam.

După rapel am dormit vreo oră-două, nu am reușit să mă refac. Aseară eram mort de oboseală. M-am trezit dimineață vioi, dar pe la prânz iar m-am simțit obosit. Eu am reclamat faptul că există posibilitatea unor reacții adverse și că nimeni nu le previne.

Adică vaccinarea are loc într-o voioșie comunistă, adică hai cu toții la Bumbești-Livezeni, totul e frumos, însă nu văd de ce nu s-ar spune”, a spus Cristoiu la  Antena 3.

Apoi, medicul oftalmolog Monica Pop a spus în direct, la Antena 3 că există un mod ineficient în care este gândită campania de vaccinare, menționându-se doar avantajele principale pe care le are vaccinul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole