Ion Cristoiu s-a vaccinat cu a doua doză, a povestit tot și a iscat controverse

Jurnalistul Ion Cristoiu a povestit în cadrul unei emisiuni TV cum s-a simțit după ce a primit doza de rapel a vaccinului anti-Covid-19. Spusele sale au iscat controverse.

Ion Cristoiu a explicat mai întâi că nu dorește să influențeze pe nimeni în sens negativ. Pe de altă parte, acesta a subliniat faptul că urmăritorii săi au sesizat că în filmarea făcută pentru site-ul său abia avea putere sa vorbească.

Am văzut deja pe Facebook că se dramatizează ca un argument împotriva vaccinării. Eu m-am simțit, și am înțeles că nu sunt singurul cumplit de obosit. Aseară când am înregistrat pastila mea video toți au remarcat faptul că abia vorbeam.

După rapel am dormit vreo oră-două, nu am reușit să mă refac. Aseară eram mort de oboseală. M-am trezit dimineață vioi, dar pe la prânz iar m-am simțit obosit. Eu am reclamat faptul că există posibilitatea unor reacții adverse și că nimeni nu le previne.

Adică vaccinarea are loc într-o voioșie comunistă, adică hai cu toții la Bumbești-Livezeni, totul e frumos, însă nu văd de ce nu s-ar spune”, a spus Cristoiu la  Antena 3.

Apoi, medicul oftalmolog Monica Pop a spus în direct, la Antena 3 că există un mod ineficient în care este gândită campania de vaccinare, menționându-se doar avantajele principale pe care le are vaccinul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...