IPS Teodosie sfidează din nou regulile sanitare. Arhiepiscopul Tomisului a condus o procesiune pe bulevardele din Constanța

Luni dimineață, pe străzile din Constanța a avut loc o procesiune religioasă. Evenimentul face parte dintr-o serie de evenimente pe care, timp de trei zile, Arhiepiscopia Tomisului le organizează în contextul sărbătoririi Sfântului Haralambie.

Deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, Înalt Prea Sfințitul Teodosie sfidează din nou regulile. El îi cheamă pe credincioși la biserică. Timp de trei zile, Arhiepiscopia Tomisului organizează o serie de evenimente pentru sărbătoarea Sfântului Haralambie, printre care și un pelerinaj.

După ora 8.00 dimineața, IPS Teodosie a plecat în procesiune pe bulevardele din Constanța, ceea ce a dus la perturbarea traficului rutier și la nemulțumirea șoferilor.

Arhiepiscopul Tomisului a venit la procesiune într-o caleașcă trasă de un cal, în timp ce preoții și credincioșii au mers pe jos.

În jurul orei 9.00, credincioșii au ajuns la biserica Sf. Haralambie din Constanța, unde se roagă și sărută icoanele. Spun că nu se tem de coronavirus și că sunt bucuroși pentru evenimentele organizate, conform Digi24.

Arhiepiscopia Tomisului spune într-un mesaj pe Facebook că pentru procesiunea religioasă a primit aviz favorabil de la Primăria Constanța.

Timp de trei zile, începând de marți până joi, vor fi mai multe slujbe, dar și un concert de muzică religioasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...