Irina Fodor, la un pas să fie răpită la America Express: „Ne-a luat pe sus și ne-a băgat la…”

Sezonul acesta, America Express s-a filmat în țări periculoase, în care se practică, printre altele, răpirile și răfuielile între carteluri. Iar Irina Fodor, prezentatoarea show-ului de la Antena 1, a fost și ea la un pas să fie răpită în Mexic.

„A fost un moment care mi-a cam dat fiori. Eram într-o piațetă, așteptam concurenții, când cel care ne supraveghea, de la echipa de securitate, s-a schimbat la față și ne-a spus că trebuie să plecăm de acolo exact în momentul acela. Nu ne-a lăsat să mai strângem pupitrul, pur și simplu ne-a luat pe sus și ne-a băgat la parterul unei clădiri, într-o cafenea.

Ce m-a speriat mai tare a fost că LPA-ul (adică un translator, un ghid local, arondat echipei noastre) a zis că lui îi e teamă și nu ar mai vrea să continue în proiectul nostru.

Am aflat între timp și ce se întâmplase: niște indivizi ne făceau poze și se pare că aceasta este strategia atunci când vor să documenteze o posibilă victimă, ca să afle dacă și ce răscumpărare pot primi. Bine, nu s-a dovedit până la urmă dacă a fost o alarmă falsă și oamenii ne făceau poze din curiozitate sau dacă într-adevăr erau motive de îngrijorare, dar a fost bine că s-au luat masuri de precauție rapid”, a declarat Irina Fodor pentru numărul de martie al revistei VIVA!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...