Un cunoscut personaj din serialul ”Friends” a decedat

Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru interpretarea lui Gunther în serialul „Friends”, a murit la vârsta de 59 de ani de cancer la prostată, a confirmat managerul său pentru Variety.

Gunther a devenit unul dintre cele mai iubite personaje din serialul ”Friends”. Tyler a murit liniștit în casa lui de Los Angeles, duminică dimineață. Actorul a fost diagnosticat cu cancer de prostată avansat în anul 2018, care ulterior s-a extins la sistemul osos, precizează Sky news.

Tyler a supraviețuit datorită soției sale, Jennifer Carno, iubirea vieții sale, spune managerul. Acesta şi-a spus povestea la începutul acestui an la emisiunea „Today”.

„A fost cunoscut ca actor, muzician, un avocat al conştientizării cu privire la cancer şi un soţ iubitor. Michael a iubit muzica live împreună cu formaţia sa Clemson Tigers. Dacă îl întâlneai o dată, ţi-l făceai prieten pe viaţă”, a scris managerul său.

Tyler este binecunoscut pentru rolul lui Gunther, un angajat al cafenelei Central Park care este îndrăgostit de Rachel, interpretată de Jennifer Aniston. Anul acesta el a avut o apariţie prin videoconferinţă la HBO Max în specialul „Friends: The Reunion”.

În afară de „Friends”, Tyler a mai apărut în seriale precum „Sabrina the Teenage Witch”, „Scrubs” şi „Modern Music”.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole