Jandarmi răniți de același glonț după ce arma unuia dintre ei s-a descărcat

Doi jandarmi aflați în misiune au fost răniți după ce arma unuia dintre ei s-a descărcat accidental. La momentul producerii incidentului, cei doi încercau să oprească niște hoți de fier vechi.

„Un echipaj format din trei subofițeri, în timp ce acționa pe raza județului Ilfov, a observat, pe un teren viran situat pe Centura București, între localitățile Glina și Pantelimon, un autovehicul suspect. Ajunși la fața locului, jandarmii au observat mai multe persoane care sustrăgeau fier.

În încercarea de a-i opri, unul dintre jandarmi a coborât din autospecială și a executat mai multe focuri de armă, în plan vertical. După somațiile legale făcute, subofițerul a revenit în autospecială și în momentul în care a vrut să asigure armamentul acesta s-a descărcat, unul dintre jandarmi rănindu-se la mână, iar glonțul ricoșând în abdomenul unui alt jandarm”, transmite Jandarmerie.

La scurt timp după producerea incidentului, cei doi jandarmi au fost preluați de către ambulanță, conștienți, și transportați la spital. Leziunile provocate nu le pun viața în pericol.

Cazul se află în atenția Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, care a dispus, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ce chirii vor plăti studenții în marile centre universitare?

Chiriile pentru apartamente și garsoniere din zece mari orașe au crescut cu 17% în ultimul an. Studenții sunt în căutare de garsoniere, iar bugetul...

Atentie, DNA! Gaura de 3 miliarde de Euro! Cei 10 milioane...

Fondul de Garantare a Asiguraților este locul unde s-a întâlnit hoțul cu prostul. FGA-ul este un pui al ASF-ului unde pilele unor politicieni sau ale...