Cum a ajuns Jean de la Craiova să cânte la mormântul lui Bruce Lee

Invitat la podcastul Alexandrei Ungureanu, Jean de la Craiova a vorbit despre momentul în care a ajuns la mormântul lui Bruce Lee, la cimitirul Seattle Lakeview Cemetery, acum opt ani.

În anul 2014, Jean de la Craiova a vizitat SUA și a hotărât să meargă și la locul de veci al actorului Bruce Lee, aflat în Seattle. Artistul i-a compus pe loc și o melodie și s-a gândit să imortalizeze momentul.

„Da…am cântat, că de când am cântat a ieșit spiritul din el și a intrat în colegii mei, că au început să cânte -hau, trr, pac-, și am făcut ceva, am dereglat ceva pe acolo (n.r.: la mormântul lui Bruce Lee). Ceva s-a întâmplat!’, a declarat Jean de la Craiova.

Gestul lui Jean de la Craiova nu a fost privit cu ochi buni de fanii lui Bruce Lee, dar artistul a explicat că a vrut să-i aducă un omagiu celui care i-a fost idol în ani tinereții.

„Acum opt ani (n.r.: a cântat la mormântul lui Bruce Lee). Eu m-am dus pentru că nimeni nu știe câte cotoare de mătură d-astea am tăiat să-mi fac nunceag (n.r.: instrument de luptă în artele marțiale).

Și mă omora mama, că mi-ai tăiat mătura, și i-am zis stai, că sunt la Bruce Lee, să-i fac și lui două vorbe, că la noi se cântă la mort.

Și am început: -Dădea bine cu piciorul//Și-l cunoștea tot poporul//Dădea bine cu karata//Îl iubea chiar și tata-, și ce mai ziceam eu pe acolo. -Nu e vorbă, nu e vis, s-a bătut cu Chuck Norris / Draga nenii, Şi-acum îi cântă Jean L-a bătut şi pe Van Damme’, a povestit Jean de la Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...