Cum a ajuns Jean de la Craiova să cânte la mormântul lui Bruce Lee

Publicat: 11 mart. 2023, 13:00, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Cum a ajuns Jean de la Craiova să cânte la mormântul lui Bruce Lee

Invitat la podcastul Alexandrei Ungureanu, Jean de la Craiova a vorbit despre momentul în care a ajuns la mormântul lui Bruce Lee, la cimitirul Seattle Lakeview Cemetery, acum opt ani.

În anul 2014, Jean de la Craiova a vizitat SUA și a hotărât să meargă și la locul de veci al actorului Bruce Lee, aflat în Seattle. Artistul i-a compus pe loc și o melodie și s-a gândit să imortalizeze momentul.

„Da…am cântat, că de când am cântat a ieșit spiritul din el și a intrat în colegii mei, că au început să cânte -hau, trr, pac-, și am făcut ceva, am dereglat ceva pe acolo (n.r.: la mormântul lui Bruce Lee). Ceva s-a întâmplat!’, a declarat Jean de la Craiova.

Gestul lui Jean de la Craiova nu a fost privit cu ochi buni de fanii lui Bruce Lee, dar artistul a explicat că a vrut să-i aducă un omagiu celui care i-a fost idol în ani tinereții.

„Acum opt ani (n.r.: a cântat la mormântul lui Bruce Lee). Eu m-am dus pentru că nimeni nu știe câte cotoare de mătură d-astea am tăiat să-mi fac nunceag (n.r.: instrument de luptă în artele marțiale).

Și mă omora mama, că mi-ai tăiat mătura, și i-am zis stai, că sunt la Bruce Lee, să-i fac și lui două vorbe, că la noi se cântă la mort.

Și am început: -Dădea bine cu piciorul//Și-l cunoștea tot poporul//Dădea bine cu karata//Îl iubea chiar și tata-, și ce mai ziceam eu pe acolo. -Nu e vorbă, nu e vis, s-a bătut cu Chuck Norris / Draga nenii, Şi-acum îi cântă Jean L-a bătut şi pe Van Damme’, a povestit Jean de la Craiova.