Jobul de 50.000 de dolari pentru care Louis Vuitton angajează în România. „Vei fi ambasador al brandului”

Louis Vuitton angajează în România pentru o poziție caracterizată de companie drept una de „ambasador al brandului”, pentru care se pot câștiga și 50.000 de dolari anual în țări precum Statele Unite ale Americii.

Poziția pentru care caută candidați este de Client Advisor, mai pe românește un fel de consilier de vânzări. Deși locația nu este dezvăluită, cel mai probabil este vorba de magazinul de la Hotel Mariott, din București.

„Vei fi un ambasador al Brandului cu rolul de a te asigura că toți clienții vor fi bine-primiți și tratați conform acestui standard”, susțin reprezentanții Louis Vuitton în anunțul de angajare.

Compania promite cursuri de perfecționare ce vor oferi o perspectivă profundă asupra industriei vânzării bunurilor de lux.

Candidatul ideal ar trebui să aibă deja experiență în acest tip de business, să fie o persoană curioasă, empatică și agilă, să aibă spirit de echipă și motivația de a-și îmbunătăți continuu performanța și cunoștințele personale. În plus, se caută buni vorbitori de română și engleză.

Pachetul salarial nu este menționat dar, conform site-ului de recrutări glassdoor.com, ar fi vorba de o medie orară de 21 de dolari, în Statele Unite ale Americii. Un alt site de profil, careerbliss.com, estimează la 50.000 de dolari venitul anual pe care îl poate avea un Client Advisor într-un magazin din SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole