Jucătorii Universității Craiova, cu moralul zdruncinat înaintea meciului cu FC Botoșani: ”Venim după un meci încheiat cu un scenariu de groază”

Antrenorul Universității Craiova, Mirel Rădoi (41 de ani), a prefațat meciul cu FC Botoșani din epilogul etapei a 7-a a Superligii.

Partida dintre cele două echipe este programartă luni, de la ora 21:00. Jucătorii formației ardelene sunt încă afectați de ratarea calificării în grupele Conference League.

Venim după un meci destul de disputat în care putea să fie un scenariu de vis, dar din păcate, s-a încheiat cu un scenariu de groază. Cum am spus înainte, eu aș fi vrut să se termine în 90 de minute, indiferent de deznodământul calificării.

Din păcate nu a fost așa, am jucat în prelungiri, am consumat foarte multă energie, după a fost un consum foarte mare și mental la loviturile de departajare. Am fi vrut să se termine mai devreme, dar din păcate nu s-a putut și rămân urme. Sper ca băieții să fie pregătiți mâine seară, pentru întâlnirea cu Botoșani.

Ne va aștepta un adversar destul de echilibrat și valoros. A arătat asta cu campiona CFR Cluj și Farul, iar din punctul acesta de vedere va trebui să ne așteptăm la un meci destul de dificil și echilibrat. Este o echipă schimbată mult în bine, iar asta îi se datorează lui Mihai Teja.

Este o echipă destul de echilibrată, care are momentele ei foarte bune de joc și pune presiune pe adversar indiferent dacă este o partidă acasă sau în deplasare. Este foarte agresivă, a schimbat sistemul de câteva ori. În partida cu CFR a început cu un 4-3-3, a terminat în 5-4-1 și a avut câteva momente în care au jucat în 4-2-3-1. Se vede că jucătorii lor au experiență și pot să abordeze mai multe sisteme de joc în decursul unei partide.

Avem ceva probleme și o să fie schimbări în primul 11. Până mâine seară trebuie să încercăm să rezolvăm problemele mentale, pentru că oricât am vrea să spunem că suntem pregătiți este clar că rămân câteva urme de la ultima partidă cu Beer Sheva”, a declarat Mirel Rădoi, la conferința de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...