Jurnaliști agresați de angajații de la Complexul Energetic Oltenia

Scandal la intrarea în curtea Complexului Energetic Oltenia. Mai mulți jurnaliști au fost împinși și agresați de către o femeie paznic.

Sunt imaginile momentului de la locul tragediei cu 3 morți. Inspectorii ITM care fac control acolo sunt luați cu mașini curate, din ușa birourilor, în timp ce minerii au fost transportați cu camioanele morții. 

Angajații Complexului au agresat jurnaliștii

Jurnaliștii au întrebat de ce a fost aleasă această variantă, și de ce pentru mineri nu s-a putut. Bineînțeles că nu au primit niciun răspuns, în schimb au avut parte de vorbe urâte și agresiune din partea angajaților Complexului.  

”Am fost bruscați, am fost scoși afară din curtea instituției, cu toate că directorul CEO a asistat la întreaga scenă, fără să spună nimănui nimic”, povestește reporterul Antena 3 CNN, Andreea Borboros.  

Șeful Inspecției Muncii a ajuns la cariera unde trei mineri au murit, iar alți 13 au fost răniți. Se fac cercetări la fața locului. Autoritățile încearcă să stabilească cu exactitate cauzele producerii tragediei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...