Katte Middleton, patroana unei organizații de ajutorare a femeilor cu probleme de sănătate mintală

Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, patronează Maternal Mental Health Alliance, anunță The Mirror. Aceasta este o organizație britanică care grupează peste 100 de mici organizații care au ca scop ajutorarea persoanelor cu probleme de sănătate mintală.

Este un nou rol de prim plan, pe care ducesa de Cambridge l-a acceptat, astfel încât să fie aproape de femeile și familiile afectate de probleme mintale legate de sarcină și de nașterea unui copil, precizează media.

Soția prințului Willian a marcat noul său rol printr-un video difuzat în săptămâna dedicată conștientizării asupra problemelor de sănătate mintală maternală (2-8 mai a.c.).

În acest video, mama prinților Georges și Louis și a prințesei Charlotte subliniază importanța de a beneficia de suport în aceste situații. ”Nașterea unui copil este unul dintre cele mai frumoase cadouri ale vieții”, spune Kate.

”Dar acesta poate fi și unul dintre momentele cele mai dificile pentru numeroase familii și el nu trebuie suportat singur. Această săptămână de conștientizare asupra sănătății mintale a mamelor este despre puterea și importanța legăturilor între noi, a precizat ducesa de Cambridge.

În Regatul Unit, aproximativ o femeie din cinci ar putea suferi de o problemă mintală în timpul sarcinii, potrivit unei statistici publicate de The Mirror. 70% dintre femei ascund sau minimizează aceste probleme în timpul sarcinii.

Kate Middleton subliniază că nimeni nu este la adăpost de anxietate și despresie în această perioadă. Este deci esențial ca toate persoanele care se confruntă cu asemenea probleme să primească sprijinul potrivit la momentul potrivit.

O mare parte din această activitate vitală a fost dusă de maternal Mental Health Alliance, o organizație fantastică de care sunt extrem de mândră de a o patrona, a adăugat Kate Middleton.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole