Kelemen Hunor: „Nu suntem siguri că toate sumele pot fi cheltuite”

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că toți politicienii responsabili din UE nu ignoră semnele că ne confruntăm cu o criză economică.

Acesta a vorbit și despre pachetul măsurilor sociale, finanțat cu bani europeni.
Nu vorbim doar despre cheltuieli sociale
Nu suntem siguri că toate sumele pot fi cheltuite. În acest moment există discuții și urmează să fie discutate și aspecte legate de problemele sociale. Unele cheltuieli, sigur că pot fi decontate, dar aici nu vorbim doar despre cheltuieli sociale, vorbim și despre ajustarea prețurilor la materialele de construcții pentru investițiile publice din fondurile europene. Vrem să decontăm ajustarea pentru investițiile din fondurile europene din bugetul UE.

Noi vorbim de 9 miliarde de lei din fondurile europene, când vorbim despre această sumă de 17 miliarde, și 8,3 miliarde de la bugetul de stat. Din această sumă de 2 miliarde, o parte se duc în zona socială, dar marea majoritate se duc în economi, către IMM-uri”, a explicat Kelemen Hunor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...