Klaus Iohannis: Astăzi este o tristă pentru țara noastră

Președintele Klaus iohannis a reacționat pe Facebook la știrea decesului lui Ion Caramitru și a arătat că avem parte de o zi tristă.

Astăzi este o zi tristă pentru țara noastră. Ne despărțim de doi dintre cei mai iubiți români. Ivan Patzaichin și Ion Caramitru au luminat arenele sportive și scenele pe care au urcat. Învingători și strălucitori în sport și teatru, Ivan Patzaichin și Ion Caramitru, prin dispariția lor neașteptată, ne lasă de azi mai săraci, consolați doar de amintirea gloriei pe care au dăruit-o României prin energia, talentul, dăruirea și eforturile lor de a fi cei mai buni. Condoleanțe familiilor și celor dragi pentru pierderea suferită!” a scris președintele pe Facebook.

Ministrul Culturii: O zi cu prea multe pierderi

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, îl descrie pe Ion Caramitru, care a murit duminică, ca fiind „mentorul multor generaţii ale teatrului românesc”.

O zi neagră pentru România, o zi care a adus prea multe pierderi. Doi oameni de valoare aleasă au plecat prea repede dintre noi. Am avut şi avem de învăţat de la Pino Caramitru, cel care a fost mentorul multor generaţii ale teatrului românesc, un om cu o energie rară, care a fost vocea libertăţii din 1989, un om determinat care a pus bazele dezvoltării reale ale infrastructurii culturale. Drum lin, maestre!„, a scris Gheorghiu pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...