Klaus Iohannis lansează dezbaterea națională privind viitorul Europei

Președintele Klaus Iohannis, va găzdui, marți, la Palatul Cotroceni, evenimentul de lansare oficială a dezbaterii naționale privind viitorul Europei.

La dezbatere vor participa, de asemenea, Adina Vălean, comisar european pentru transporturi, prof. univ. dr. Valentin Naumescu, Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeș Bolyai Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, decan al Facultății de Comunicare şi Relații Publice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative, şi conf. univ. dr. Cristian Pîrvulescu, decan al Facultății de Științe Politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Evenimentul are ca scop dezbaterea obiectivelor şi așteptărilor legate de Conferința privind viitorul Europei, precum şi lansarea unor direcții de reflecție pentru orientarea dezbaterilor cetățenești care vor avea loc la nivel național pe acest subiect.

„În cadrul intervenției sale, Președintele României se va referi la temele de interes pentru dezbaterea la nivel național asupra viitorului Europei, un proces care se dorește a fi în primul rând un dialog cu cetățenii europeni. Obiectivul major al dezbaterii privind viitorul Europei va fi acela de consolidare a proiectului european în beneficiul tuturor cetățenilor”, se spune în comunicatul citat.

La data de 9 mai 2021, a avut loc la Strasbourg lansarea simbolică a Conferinței privind viitorul Europei. Conferința reprezintă un cadru de discuții și reflecție cu privire la viitorul Europei, cu implicarea instituțiilor europene, guvernelor statelor membre, parlamentelor naționale, cetățenilor, societății civile, mediului academic, partenerilor sociali și a altor actori interesați.

Dezbaterile legate de Conferința privind viitorul Europei se vor desfășura pe parcursul anului 2021 și în primul semestru al anului 2022, în vederea formulării unor linii directoare privind viitorul Uniunii Europene.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Iohannis va intra in istorie ca cel mai incompetent și prost președinte .există informații și probe îngrozitoare despre acest nemernic.in jurul lui mafia a pus oameni care fac jocurile.nimic nu este intamplator despre blocajul total al țării.in afara creșterii de preturi aberante,creșterea cursului de schimb in mod iresponsabil al slugii fmi turnătorul Isărescu,jafului generalizat,distrugerea justiției,educației(numai un om dement poate susține colegii fara bac-adica ce vrea mafia universitară de mult timp),acești bandiți nu au făcut nimic.dar nimic.romanii să înțeleagă și să se pregătească de războiul civil singura cale de distrugere a acestor animale și a politicienilor români cei mai nemernici din lume.iohannis a distrus parchetele,Dna,Sri,a pus în continuare sfidător la Consiliul concurenței pentru al treilea mandat(au schimbat legea ) pe chiritoiu slugoiul mafiei din energie,petrol, carburanți,alimente.helvig a distrus Sri,Bologa Dna,scutea parchetele.iccj este condusă de o japiță Corbu sluga lui savonea.toate creșterile și sărăcirea populației au fost puse la cale de Isărescu,guvernul trădător de țară și FMI care au vorbit pe ascuns la începutul anului.si fmi i-a învățat cum să inventeze taxe,cum să mărească cursul leu euro,cum să mărească impozitele,transportul.scopul:sărăcirea populației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole