Klaus Iohannis, prima apariție publică după proteste: Virusul nu dispare prin violențe și manifestări extremiste

Klaus Iohannis este prezent, joi, la Institutul Catancuzino din București. Este prima apariție publică a șefului statului după protestele anti-restricții care au avut loc zilele acestea.

„Avem iată la îndemână soluția care ne va permite să stopăm pandemia și să ne recăpătăm normalitatea care ne lipsește atât de mult. Se numește vaccin. Virusul care ne-a afectat dramatic existența în ultimul an nu dispare prin violențe și manifestări extremiste, ci prin imunizarea a cât mai multor oameni”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele României a anunțat că România va primi un număr semnificativ de doze de vaccin.

„În perioada imediat următoare vom primi un număr semnificativ de doze și astfel campania de vaccinare poate fi accelerată. Mulți dintre noi au pierdut pe cineva drag, alții au suferit profund în urma infectării cu acest virus. Costurile sociale și economice au fost și continuă să fie uriașe. Putem însă să punem capăt acestei pandemii și îi îndemn pe români să aibă încredere în beneficiile imunizării și să meargă în număr cât mai mare la centrele de vaccinare. Îi îndemn pe români să aibă încredere în beneficiile imunizării și să meragă în număr cât mai mare la centrele de vaccinare”, a mai spus Iohannis, la ceremonia dedicată împlinirii a 100 de ani de la înființarea Institutului Național de Cercetare Cantacuzino.

Klaus Iohannis, Iohannis, prezent la ceremonia dedicată împlinirii a 100 de ani de la înființarea Institutului Național de Cercetare Cantacuzino (sursa: Inquam Photos/George Călin)
Klaus Iohannis, Iohannis, prezent la ceremonia dedicată împlinirii a 100 de ani de la înființarea Institutului Național de Cercetare Cantacuzino (sursa: Inquam Photos/George Călin)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...