L-a creat Pentagonul: Cum funcționează microcipul care detectează Covid-19 în corp (VIDEO)

Oamenii de știință de la Pentagon au dezvoltat un microcip care detectează Covid-19, chiar și în cazul celor asimptomatici. Cipul este introdus sub piele, iar senzorul se declanșează în cazul în care coronavirusul a infectat corpul.

Oamenii de știință de la Pentagon au creat un microcip care, odată ce l-ai introdus sub piele, va detecta infecția cu coronavirus, înainte de apariția simptomelor, scrie Daily Mail.

Matt Hepburn, un medic specialist în boli infecțioase, a prezentat, în timpul emisiunii 60 Minutes, gelul asemănător țesutului, conceput pentru a testa în mod continuu sângele.

Îl introduci sub piele și îți arată dacă există reacții chimice care se petrec în interiorul corpului, iar acest semnal te avertizează că vei avea simptome mâine“, a explicat el, potrivit smartadio.ro.

Microcipul va provoca cu siguranță îngrijorări, din cauza teoriilor conspirației care au fost răspândite, însă oficialii au subliniat că cipul implantat în corp nu are scopuri ascunse, precum urmărirea și controlul individului. Nu au fost date explicații mai detaliate.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...