L-au refuzat la angajare și s-a răzbunat pe un client

Un tânăr de 23 de ani, din Suceava, a fost refuzat la angajare, la restaurantul unde venise pentru probe. Iar de supărare, a început să facă scandal. Moment în care un client al localului a vrut să îl calmeze. Fără succes, pentru că tânărul l-a rănit cu cuțitul pe acesta.

Un tânăr de 23 de ani din Botoşani, care încercase să se angajeze la un restaurant din municipiul Suceava, dar a fost refuzat, s-a întors, marţi, la acel local şi a provocat un scandal, rănindu-l cu cuţitul pe un client care a intervenit pentru a-l linişti. Bărbatul rănit a fost transportat la spital. Agresorul a fost dus la audieri de către poliţişti.

Poliţia Judeţeană Suceava a transmis că incidentul a avut loc, marţi după-amiază, în parcarea unui restaurant din zona centrală a municipiului Suceava.
Astfel, un tânăr de 23 de ani din municipiul Botoşani, care anterior, în perioada aprilie-mai, se adresase restaurantului pentru a se angaja la bucătărie, s-a prezentat marţi la unitatea economică, având un comportament recalcitrant la adresa angajaţilor.
”Un client de 38 de ani din oraşul Cajvana, aflat la o masă, a intervenit pentru a-l calma şi l-a scos afară pe agresor, moment în care acesta a devenit violent fizic scoţând un cuţit şi aplicand mai multe lovituri clientului de 38 ani. Acesta a suferit mai multe leziuni prin înjunghiere fiind transportat la unitate medicală, constatându-se preliminar că leziunile au fost de natură a pune în primejdie viaţa victimei”, a arătat sursa citată.
Agresorul a fost identificat la locul incidentului, a fost încătuşat şi preluat în custodie de poliţişti fără incidente, fiind transportat la sediul Poliţiei Municipiului Suceava pentru audieri.
De asemenea, la locul faptei a fost identificat şi cuţitul folosit la agresiune, urmând a fi completat şi consolidat probatoriul şi a se dispune măsuri procesuale.
În acest caz s-a iîtocmit dosar penal, cauza fiind preluată de către SIC IPJ Suceava sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanţele producerii evenimentului şi a se dispune măsuri procesuale faţă de autor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...