La Brașov: Cafenelele și restaurantele se închid din nou

Municipiul Braşov intră de vineri, de la ora 00.00, din nou, în “scenariul roșu”, timp de 14 zile. Se vor închide iar cinematografele şi instituţiile de spectacole, restaurantele, cafenelele și sălile de jocuri de noroc.

Decizia a fost luată joi de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, după ce rata de infectare a crescut la 3,16 la mia de locuitori.

Restaurantele şi cafenele vor funcţiona exclusiv cu terase, iar în interiorul hotelurilor, pensiunilor sau al altor unităţi de cazare vor putea mânca doar persoanele cazate acolo, în intervalul orar 06,00 – 23,00.

Joi, rata de infectare în municipiul Brașov a ajuns la 3,16 la mie. Pragul de 3 cazuri de COVID-19 la 1.000 de locuitori fusese atins în 15 februarie, după ce incidența scăzuse pentru aproximativ o săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...