La Bucea încă se îngroapă morți

Conform Kyev Independent, la Bucea – localitatea din N-V Kievului, unde rușii au împușcat peste 1300 de civili – vorbim, deci, despre un masacru – încă se îngroapă morți. Pentru că încă sunt descoperite cadavre.

Acum, autoritățile ucrainene se confruntă cu o problemă: 21 de trupuri ciuntite și ciuruite nu au fost identificate. Deși s-au urmat toate procedurile necesare identificării, nu s-a reușit. Așa că, morții au fost îngropați fără să aibă un nume pe cruce.

Aici este consemnat doar numărul de înregistrare primit la morgă. Înainte de a fi îngropate, cadavrelor le-au fost prelevate probe ADN, în speranța că situația identificării se va rezolva.

În regiunea Kiev, în timpul ocupației ruse, după cum declară șeful poliției din regiunea Kiev, Andri Nebytov, cel puțin 700 de persoane au fost împușcate cu arme de calibru mic. Cu pistoale, adică. Și de aproape. Tot Poliția Națională a Ucrainei arată că, dintre cele 700 de persoane cel puțin 461 au fost ucise în Bucea.

Totuși, pentru deplină corectitudine, sunt și voci care spun că morții din Bucea nu au putut fi identificați, pentru că nu locuiau în Bucea, ci au fost aduse, la ordinul lui Volodimir Zelenski, cadavrele din toate zonele Ucrainei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...