Ladislau Boloni, dur în declarații după rezultatele slabe ale naționalei României: „Ultimul loc în grupă nu este niciodată entuziasmat”

Ladislau Boloni (69 de ani) a reacționat în urma remizei naționalei României, cu reprezentativa Finlandei.

Tehnicianul a negociat cu FRF pentru postul de selecționer, dar Burleanu voia o clasare bună în Liga Națiunilor, iar negocierile au picat.

Ultimul loc în grupă nu este niciodată entuziasmat. Sunt şanse ca lucrurile dacă decurg bine şi de ce să nu decurgă, ca echipa naţionala să nu termine ultima. Pas înainte nu pot să facă, dar să sperăm că obţin o victorie, iar Finlanda nu face mai mult de egal în deplasare.

(n.r. dacă valorea României e de Liga C) Nu cred că acolo este locul nostru, dar evenimentele au făcut ca echipa naţională să ajungă în această situaţie. Prima dată s-a vorbit despre primul loc, apoi despre primele două locuri.

(n.r. despre faptul că nu i se impune un obiectiv lui Edi Iordănescu pentru Liga Naţiunilor) Este un subiect pe care nu doresc să îl comentez, ţine de FRF şi conducători, trebuie să acceptăm ce ei vor decide. Prea multe schimbări nu sunt bune şi nu vreau să intru în asemenea discuţii”, a spus Ladislau Boloni, pentru Prima Sport.

Naţionala de fotbal a României a remizat cu Finlanda, 1-1, vineri seara, pe Stadionul Olimpic din Helsinki, în Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor. Ultima etapă a grupei 3 va avea loc luni, 26 septembrie: România – Bosnia, Muntenegru – Finlanda. Ambele partide sunt programate la ora 21.45. La finalul etapei, câştigătoarea grupei va promova în Liga A şi echipa de pe locul 4 va retrograda în Liga C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...