Laszlo Balint cere întăriri la Universitatea Craiova: „Avem nevoie de un sistem de rotație eficient”

Antrenorul Universității Craiova, Laszlo Balint, a transmis că mai are nevoie de jucători, pentru că echipa olteană este angrenată în Conference League.

Nu știu dacă vine Ișfan, dar e nevoie de jucători. Știu că oamenii din conducere se preocupă de asta, sunt discuții. Echipa e angrenată pe două fronturi, avem nevoie de un sistem de rotație eficient.

Apare uzura, apare și uzura mentală repede. E important să fim bine din toate punctele de vedere.

Sunt doi jucători care au calitate, au intrat cu o vitalitate bună, un plus de prospețime, dar cred că pot ajuta și mai mult echipa și sigur o vor face”, a declarat Laszlo Balint.

Universitatea Craiova a suferit prima înfrângere a sezonului, 0-1 cu Rapid. În primele două runde, echipa olteană a remizat cu Sepsi, 2-2, și U Cluj, 1-1. Pentru formația antrenată de Laszlo Balint urmează disputarea primei manșe a ”dublei” cu Zorya Lugansk, joi, de la ora 20:30, în Polonia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...