Legătura dintre „mașina morții” de la cariera Jilț Sud și patronul supermarketurilor Succes

Autovehiculul care s-a răsturnat, marți, la Cariera Jilț Sud a CE Oltenia, accident în urma căruia trei angajați ai societății au decedat, iar alți zece au fost răniți, aparține unei firme deținută de omul de afaceri Nicu Sarcină, patronul supermarketurilor Succes, și era închiriat de către firma Uzina Rominex SRL.

Uzina Rominex a avut, anul trecut, încheiate patru contracte cu cele două cariere ale UMC Jilț, obiectul fiind închirierea unor autovehicule de transport industriale cu șofer, contracte cu o valoare totală de peste 4 milioane de lei. Mijloacele de transport au fost, însă, la rândul lor, închiriate de la Succes Nic, societatea lui Nicu Sarcină.

Acționarul principal al societății Uzina Rominex este Carmen Turtoi, fost director de resurse umane la firma lui Sarcină, Succes Nic, arată G4Media.

Afacerile lui Nicu Sarcină

Nicu Sarcină este un cunoscut om de afaceri din Gorj, fiind un apropiat al fostului ministru al fondurilor europene, Dan Vîlceanu.

El a fost acuzat, în trecut, într-un dosar închis între timp de Diicot, de evaziune fiscală în sumă de 7 milioane euro.

Nicu Sarcină are afaceri în mai multe sectoare: exploatări forestiere, brutării, carmangerii, media sau construcții.

De asemenea, deține lanțul de supermaketuri Succes, una din cele mai importante rețele de magazine românești la nivel local, precum și mai multe benzinării.

Citeste si Managerul Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, a fost reținut, în 2014, pentru delapidare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...