Marcel Ciolacu: „Avem nevoie de o lege specială a Capitalei”

Publicat: 24 apr. 2024, 17:35, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în ACTUALITATE , ? cititori
Marcel Ciolacu: „Avem nevoie de o lege specială a Capitalei”
Lege nouă pentru relațiile între primarii de sector și Primarul General

O lege nouă, care să reorganizeze activitatea administrativă a Capitalei, apare ca o necesitate. Actul normativ ar trebui să reducă dependența primarilor de sectoare de Primarul General.

Vorbind despre o lege nouă pentru Capitală, premierul Marcel Ciolacu a declarat: „Este evident că avem nevoie de o lege specială a Capitalei. Este evident că trebuie odată închise discuţiile cu privire la proprietate. Este evident că dependenţa primarilor de sector nu trebuie să fie atât de mare de primarul general, de jocurile politice. Este evident că trebuie o nouă abordare.”

Întrebat despre detaliile legate de Legea Capitalei, Marcel Ciolacu a mai spus: „Sunt ferm convins că este domeniul cel mai important al doamnei Gabriela Firea, și știe exact, după o experiență de patru ani ca Primar General, știe exact ce trebuie făcut, în acest sens. Nu poate schimba și nu poate veni cu această propunere în Parlament decât împreună cu toți primarii de sector, indiferent de culoarea politică. Asta înseamnă o echipă!”