Lia Olguța Vasilescu: „Va fi dezastru!”

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, atrage atenția că dacă vor dispărea subvențiile la energie din partea Guvernului, ne vom confrunta cu un dezastru.

Eu cred că va fi o iarnă destul de complicată. (…) Nu mai putem să alimentăm cu energie pe căbune (n.r. – Complexul Energetic Oltenia). Între timp,  poate și din cauza acestui război, situația s-a mai reglat.

Acum este cu totul altceva, numai că nici până în acest moment stocul de cărbune nu este la capacitatea la care ne trebuie pentru această iarnă. Mai precis, până acum în stoc mai avem 100.000 de tone de cărbune, necesarul ca să începem iarna”, a spus Olguța Dumitrescu la Realitatea Plus.

O iarnă foarte complicată

2 COMENTARII

  1. Un vânzător de aspiratoare mi-a bătut la ușă zilele trecute și înainte să pot spune că nu mă interesează, a răsturnat o găleată plină cu excremente de câine peste covorul meu și a spus „dacă acest aspirator nu elimină orice urmă din ceea ce am avut. Tocmai golit pe covorul tău, voi mânca personal ce a mai rămas”. „Ei bine, sper din tot sufletul că ți-e foame pentru că mi-au întrerupt curentul în această dimineață” i-am răspuns.

    Lia Olguța Vasilescu ! Ce nume de copil te face să pierzi imediat tot respectul față de părinți și de ce??

  2. După ce a luptat sa rămână singura Gaina în Craiova și a și reușit, apoi și a băgat picioarele în CSU Craiova ,facandu I sa joace la Severin ,a venit cu o pierdere de 2 milioane eur ,bani din buzunarul nostru ,pentru ca a avut chef de 3 zile de distracție în care sa dea din aripi și sa cotcodaceasca !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...