Liberalii s-au reunit în ședință. Cîțu și Voiculescu, absenți

Luni, de la ora 10.00, liberalii s-au reunit înainte ca ședința coaliției să aibă loc. Ședința are loc în contextul tensiunilor care au apărut între partenerii de coaliție.

Premierul Florin Cîțu nu participă la această ședință, conform stiripesurse.ro. De asemenea, se pare că nici ministrul Sănătății Vlad Voiculescu nu va fi prezent, conform A3.

După evacuarea pacienților de la Spitalul Foișor, mulți dintre liberali i-au cerut premierului Cîțu să-l schimbe din funcția de ministru al Sănătății pe Vlad Voiculescu.

Vicepreședintele PNL, Ben Oni Ardelean, a cerut public demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

În contextul acestei ședințe care are loc luni, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a anunțat că și-a amânat vizita la Bruxelles.

Premierul Florin Cîțu a dublat ieri conferința de presă a lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, aparent dintr-o eroare.

Florin Cîțu a anunțat din conferință că așteaptă demisii de onoare înainte de a lua el, în calitate de premier, măsurile care se impun. Și a întărit acest lucru spre seară, când a postat pe Facebook următoarele cuvinte:

„Este un lucru pe care l-am cerut de la toţi miniştrii: transparenţă, coerenţă, profesionalism. Aşa cum fiecare contribuabil are legătură cu Ministerul Finanţelor sau aşa cum fiecare elev are legătură cu Ministerul Educaţiei, şi fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii.Referitor la situația de la Spitalul Foișor: este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...