Liberalul Costel Alexe – cherestea și copaci, cadou!

Potrivit unor informații, fostul ministru liberal al mediului, Costel Alexe, actual Președinte al Consiliului Județean Iași, ar fi primit anul trecut 300 de metri cubi de cherestea de cea mai bună calitate, cu titlu gratuit.

„Afacerea”  s-a derulat în vara anului 2020 prin intermediul secretarului de stat Puiu Gelu, care i-ar fi comandat primarului din comuna Vatra Moldoviței, Saghin Virgil cantitatea de cherestea în cauză, afirmă surse bine informate.

Primarul Saghin Virgil, care în anumite cercuri se laudă că l-a propulsat la București, în funcția de secretar e stat pe Puiu Gelu, i-ar fi cerut la rândul său administratorului S.C. Trans Luky S.R.L., Luchian Vasile să se ocupe de comanda fostului ministru liberal, Costel Alexe.

Lemnul transportat la conacul de la Iași al lui Costel Alexe provine din cantoanele  silvice Dragoșa și Crăci, fiind tăiat ilegal în totalitate, afirmă aceleași surse. După ce a fost transportat la sediul firmei din Frasin pentru a fi debitat, lemnul transformat în cherestea și-a încheiat călătoria pe domeniul ministrului mediului, alături de cele 22 de tone de tablă, primite tot gratuit și pentru care Costel Alexe este acum cercetat de DNA.

Pentru că o curte de om gospodar are nevoie și de umbră, secretarul de stat liberal Gelu Puiu, s-a ocupat să planteze la conacul șefului său, Costel Alexe și o suprafață semnificativă de puieți de salcâm.

Bineînțeles că domnul Puiu nu a pus personal mâna pe lopată, că doar dânsul este intelectual, ci i-a cerut șefului de district Florea Teodor să aducă mai multe persoane din localitatea Paltinu, pentru a planta puieții de salcâm.

Ne întrebăm firesc dacă domnul Costel Alexe s-a mulțumit să primească gratis doar tablă, cherestea și puieți de salcâm, sau în curând vom afla că a mai primit și cărămizi, fier beton, ciment, gresie, faianță, termopane, obiecte sanitare, prize, clanțe și alte lucruri de care domnul Alexe are nevoie ca să se așeze confortabil la casa lui?

Rămâne să aflăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole