Lider liberal, acuzații GRAVE la adresa PSD!

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a declarat despre solicitarea de fair-play între PSD și PNL a preşedintelui Florin Cîţu, că politica nu este un poker.

„Aici nu se licitează, nu se ofertează piaţa cu tot felul de lucruri fanteziste care mai devreme sau mai târziu se dovedesc că nu au acoperire bugetară”, a spus el, dând ca exemplu declaraţiile privind TVA zero la alimente sau TVA zero la energie şi adăugând că ”după aceea realizezi că practic nu poţi face lucrul acesta, pentru că ministrul de Finanţe spune negru pe alb că nu există acoperire bugetară pentru a susţine un astfel de demers”.

„Din punctul meu de vedere, diferenţa dintre fairplay şi lipsă de fairplay în politică (..) este cât se poate de clară, este diferenţa între o dezbatere politică autentică, pe orice subiect (…) şi tendinţele de derapaje către zona de populism”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL.

„Aici nu se licitează, nu se ofertează piaţa cu tot felul de lucruri fanteziste care mai devreme sau mai târziu se dovedesc că nu au acoperire bugetară. Politica nu este un lucru în care să ai un dialog prin intermediul presei, după care să concluzionezi, la trei săptămâni”, a spus Ionuţ Stroe, precizând că există nişte reguli care guvernează această coaliţie.

„Avem agende diferite, noi suntem un partid de dreapta, care prmovează zona economică, un partid reformist, cu altă agendă, ei au o agendă socialistă, care se bazează pe pensii, pe salarii (..) Aceste două agende care pot intra în coliziune, dar acum avem o guvernare împreună şi de aceea tot ce facem împreună mult mai decent, ar fi onorabil să se discute înainte de a fi ofertată opinia publică cu fel de fel de lucruri care apoi să se dovedească a fi doar declaraţii politice şi, ca să îl citez pe domnul Cîţu, electorale. Cum ar fi TVA zero la alimente, TVA zero a energie. După aceea realizezi că practic nu poţi face lucrul acesta, pentru că ministrul de Finanţe spune negru pe alb că nu există acoperire bugetară pentru a susţine un astfel de demers”, a spus Ionuţ Stroe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...