Lider PNL: Orban va avea soarta lui Tăriceanu!

Publicat: 14 dec. 2021, 20:22, de Narcis Popescu, în POLITICĂ , ? cititori
Lider PNL: Orban va avea soarta lui Tăriceanu!

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi că liberalii nu sunt interesaţi de noul partid anunţat de Ludovic Orban, care, probabil, va avea acelaşi deznodământ ca în cazul lui Călin Popescu-Tăriceanu, menţionând că parlamentarii care fac parte din această formaţiune au fost aleşi „pe munca şi pe listele PNL”.

„Nu suntem deloc interesaţi de acest nou partid al domnului Orban, cum la fel nu cred că ar fi românii interesaţi despre acest subiect. În altă ordine de idei, domnul Orban şi colegii dânsului care astăzi înfiinţează acest partid nou e bine de menţionat că au ajuns în Parlament prin munca şi pe listele PNL. După ce domnul Orban a pierdut alegerile, a plecat din partid şi avem mari semne de întrebare că ar avea acelaşi succes pe care l-a avut, dacă s-ar prezenta singur în alegeri cu noul partid. Au mai existat episoade de genul acesta. O să dau un singur exemplu, al domnului Tăriceanu. Probabil că şi acest episod va avea acelaşi deznodământ”, a precizat Ionuţ Stroe.

Legat de faptul că Orban a anunţat că vor urma mai multe demisii din PNL, Stroe a spus că Ludovic Orban poate să susţină orice.

„Nu am niciun fel de opinie în legătură cu anunţul domnului Orban, poate să susţină orice, până la urmă fiecare suntem liberi, conform Constituţiei, să ne asociem în fel de fel de formaţiuni politice şi în grupuri de anumite interese socio-profesionale”, a adăugat Stroe.

Marţi, Ludovic Orban, fost preşedinte al PNL, a anunţat constituirea unui nou partid de centru-dreapta, care se va numi Forţa Dreptei, împreună cu 16 parlamentari, toţi demisionari din formaţiunea liberală.