Lider sindical, răspuns pentru Iohannis: „Nu este ce-și imaginează președintele, că bate din degete și se oprește protestul”

Marius Nistor, a declarat joi seară, că s-a terminat perioada în care liderii sindicali pocneau din degete și se închideau greve.

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret”, Marius Nistor, a declarat joi seară, că s-a terminat perioada în care liderii sindicali pocneau din degete și se închideau greve, după ce președintele Klaus Iohannis a afirmat la prânz că „se pune întrebarea cine negociază pentru dascăli” pentru că liderii sindicali „sunt doar un fel de interfaţă” și „este extrem de greu de imaginat cum poate să funcţioneze o negociere pe această bază”.

Am urmărit declarația dlui Iohannis vizavi de liderii de sindicat care sunt curea de transmise și nu se știe cu cine negociază. Știu că politicienii erau obișnuiți să aibă lideri de sindicat cu care negociau, acum s-a schimbat. Purtăm o negociere în baza mandatului primit, cei din sindicat hotărâsc ce este bun și ce nu este bun. Da, om fi noi curea de transmise, asta e părerea dlui președinte, dar eu prefer să țin cont de ceea ce spun colegii mei. Liderul de sindicat nu este ce-și imaginează președintele, că bate din degete și se oprește protestul, principala calitate trebuie să fie aceea de a-și asculta colegii și de a ține cont de nemulțumirile lor”, a declarat Marius Nistor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...