Lionel Messi s-a accidentat și nu va juca în meciul cu Reims

FCSB a fost surclasată de echipa daneză Silkeborg IF cu scorul de 5-0, joi seara, în deplasare, în Grupa B a Conference League.

Internaționalul argentinian Lionel Messi s-a accidentat la gambă și nu va juca pentru Paris Saint-Germain în meciul programat sâmbătă, în deplasare, cu Reims în prima ligă franceză de fotbal, potrivit Agerpres care citează Reuters.

”El a cerut să fie schimbat în meciul din Liga Campionilor (disputat miercuri cu Benfica Lisabona, scor 1-1). El are o mică problemă la gambă, dar va reveni duminică la antrenamente”, a spus Galtier în conferinţa de presă de vineri.

Paris Saint-Germain este neînvinsă în League 1 și ocupă prima poziție cu 25 puncte din nouă meciuri. Locul secund este ocupat de rivala Olympique Marseille, care primeşte sâmbătă vizita formaţiei Ajaccio.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Eclipsa de soare

Fenomen astronomic neobișnuit, luni: eclipsă totală de soare. Unde se va...

Mâine, are loc un fenomen astronomic extrem de rar - o eclipsă totală de soare care va întuneca cerul Americii de Nord, manifestându-se de...

Un român este cel mai bun elev-matematician din lume. Unde vrea...

David-Andrei Anghel de la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti este cel mai bun elev-matematician din lume, după ce a obţinut, anul trecut, medalia...