Lista lui Stelian Ion prin care prezintă „lucruri evidente” care arată „intenția reală a lui Florin Cîțu”

Fostul ministru al Justiţiei Stelian Ion prezintă, marţi, o listă de aşa-numite ”lucruri evidente” care ar arăta „intenţia reală a lui Florin Cîţu”, respectiv aceea de a scoate USR PLUS de la guvernare.

Stelian Ion a postat, marţi, un mesaj pe Facebook, intitulat: ”Câteva lucruri evidente”.  

”1. PNL lucrează cu PSD pentru a trimite CCR puncte de vedere favorabile lui Florin Cîţu în cazul sesizării privind un presupus conflict juridic între Guvern şi Parlament .

2. Oamenii lui Cîţu transmit mesaje despre renegocirea ministerelor în cazul în care s-ar menţine coaliţia PNL-USR PLUS – UDMR, conştienţi că acest lucru nu este posibil.  

3. Florin Cîţu i-a eliminat din Guvern şi administraţie pe toţi reprezentanţii USR PLUS”, a scris Stelian Ion.  

Potrivit acestuia, cele trei lucruri ”arată intenţia reală a lui Florin Cîţu”: ”Aceea de a ne scoate în afara coaliţiei, de a închide negocierile şi a căuta susţinere în altă parte”.  

Ion susţine că ”o parte din ”echipa câştigătoare” îşi doreşte o colaborare mai strânsă cu PSD, chiar dacă nu pe faţă”.  

”Mulţi se înţeleg mai bine cu PSD, pentru că au o istorie comună, au avut un proiect politic comun – USL-, pe care şi-l doresc reînviat. Premierul Cîţu a ales să arunce în aer coaliţia, ceea ce este şi o lipsă de respect faţă de votul românilor, care, în decembrie 2020, nu au dat un mandat exclusiv PNL să conducă. Aşa cum au arătat voturile, această coaliţie de dreapta era singura în măsură să conducă”, a mai scris Stelian Ion.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...