Liviu Dragnea, de ziua lui: ieri lider adulat, azi pușcăriaș abandonat

Fostul lider PSD a fost uitat, de ziua lui, de mai toți cei care se înghesuiau înainte să-l felicite. Miercuri, când a împlinit 58 de ani, doar trei personalități social-democrate au îndrăznit să-i transmită un mesaj public.

Primul care i-a scris o urare pe Facebook a fost Codrin Ștefănescu. „Astăzi e ziua ta de naștere, Liviu! Îți doresc multă sănătate și multă putere, ca să treci cu bine și prin această cumplitā încercare! Trebuie să reziști cu orice preț! Pentru că te așteaptă familia, prietenii și foarte mulți români care se gândesc mereu la tine!”, a postat miercuri dimineață fostul secretar general adjunct al partidului.

La prânz a fost rândul lui Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, reales președinte al Consiliului Județean Neamț. „Prieten drag, îți doresc să fii, ca și până acum, stăpân pe destinul tău! Indiferent de loc și de moment, să fii puternic! Să te învrednicească Dumnezeu să treci cu bine peste această nedreaptă încercare! La mulți ani, Liviu!,”, i-a transmis Arsene.

Ultima a fost senatorul Carmen Dan, fostul ministru de Interne. Mesajul ei a fost ceva mai lung.

„Niciodată nu e prea târziu pentru un gând, o vorbă sau o întâlnire, mai ales când e vorba despre oameni care au ales să facă bine atâtor semeni. Pentru cei mai mulți, Carmen Dan este “omul lui Liviu Dragnea”. Niciodată nu mi-a fost rușine de o astfel de etichetă, cu atât mai puțin pentru faptul că am lucrat alături de Liviu Dragnea mulți ani de zile. Vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, dar viața merge înainte. Și cel mai important cred că este să nu regreți nimic din ce ai făcut, ci doar să înveți continuu. Despre oameni și despre fapte. Acestea sunt doar o parte din gândurile pe care astăzi am ținut să le împărtășesc cu Liviu Dragnea”, a scris Carmen dan, care a recunoscut că-I transmite urări de mai bine de20 de ani.

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Rahova pe 27 mai 2019 și are de executat trei ani și jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. Este cea de-a doua zi de naștere pe care o sărbătorește după gratii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...