Liviu Dragnea își face partid?

Liviu Dragnea încearcă să reintre în viața politică și este foarte probabil potrivit unor surse politice – după cum menționează stiripesurse.ro – să anunțe lansarea unui unui nou partid.

Potrivit sursei menționate, Dragnea ar putea face chiar azi anunțul, în cadrul unei prime ieșiri publice la televizor, după ieșirea condiționată din închisoare. Noul partid ar urma să fie unul cu tentă naționalistă și va urma să se bată pe același electorat cu Alianța petru Unitatea Românilor (AUR) și Partidul Neamului Românesc (PNR) unde activează Diana Șoșoacă.

Nu se știe clar cum se va numi noua formațiune politică și din acest motiv au fost avansate mai mute posibile nume: Alianța Naționaliștilor Români, Partidul românilor, Alianța Pentru Patrie, România puternică, Uniunea Pentru Patrie.

Referitor la faptul că Liviu Dragnea ar putea să-și facă partid, Ciolacu a spus că cel mai potrivit este să anunțe el sau Codrin Ștefănescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...