Locomotiva unui tren de marfă care transporta combustibil a luat foc

Locomotiva unui tren de marfă care transporta combustibil a luat foc. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului.

Convoiul format din 22 de vagoane ale garniturii transporta biocombustibil lichid pe relația Petroșani – Deva.

”14 pompieri s-au deplasat la locul solicitării, mai precis la ieșirea din stația Triaj Petroșani, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, constatând faptul că locomotiva împingătoare a trenului era inundată cu fum provenit de la unul dintre motoarele electrice, care a suferit defecțiuni tehnice.

Pompierii au solicitat decuplarea liniei de înaltă tensiune, după care au acționat cu mijloace de primă intervenție”, a declarat Roxana Mateuț, purtător de cuvânt al ISU Hunedoara.

Pentru a evita orice risc de propagare a incendiului, locomotiva împingătoare a fost decuplată de la garnitură și trasă la o distanță de siguranță.

După finalizarea măsurilor de siguranță, pompierii au însoțit locomotiva până la locul de garare, pentru a preîntâmpina alte situații de risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...