Logo-ul platformei Amazon, schimbat la cererea clienților după ce a fost asociat cu imaginea lui Hitler

Compania americană Amazon a schimbat logo-ul platformei pentru smartphone-uri și tablete, după ce Internauții l-au asociat cu imaginea dictatorului Adolf Hitler.

Lansată în ianuarie, pictograma cuprinde un fundal maro în care apare o bandă albastră, scurtă și zimțată, ce stă deasupra unui zâmbet. Unii dintre Internauți au asociat banda albastră cu mustața clasică a dictatorului nazist, anunță BBC.
În urma reclamațiilor, cunoscuta companie de comerț online a modificat banda albastră, testând-o în câteva țări înainte ca schimbarea să fie oficială.

https://twitter.com/alexhern/status/1366396140116131842

Sigla platformei a prezentat anterior o grafică a unui cărucior de cumpărături. Noul design se referă la un colet maro, cu zâmbetul semnăturii companiei și cu o bandă albastră.

În 2002, marca sportivă Umbro a fost criticată după ce s-a descoperit că unul dintre antrenorii săi avea același nume cu gazul toxic folosit de naziști pentru a ucide milioane de oameni din toată Europa.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...