Lotul de drum Râșnov – Cristian a fost în folosință cu 9 luni înainte de termen

Lotul Râşnov – Cristian a fost dat în circulaţie joi seara, începând cu ora 19:00, cu aproximativ 9 luni înainte de termen, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit unui comunicat al CNAIR, lotul, format din 6,3 kilometri de drum în regim de autostradă şi 3,56 kilometri drum de legătură în regim de drum expres (patru benzi de circulaţie), a fost dat în trafic după ce reprezentanţii companiei de drumuri au făcut recepţia la terminarea lucrărilor.

În cadrul acestui obiectiv au fost realizate două pasaje pe autostradă, trei pasaje peste autostradă, un pod pe drumul de legătură şi patru sensuri giratorii (intersecţie cu DN73 – început autostradă), intersecţie cu DJ112B (sfârşit autostradă – început drum de legătură), intersecţie cu DN73, intersecţie cu DN73 (sfârşit drum de legătură).

Proiectul, derulat de CNAIR, are o valoare de 118,02 milioane de lei, fără TVA, iar lucrările au început în luna mai 2019.

Antreprenorul, Asocierea Alpenside – Specialist Consulting, a finalizat lucrările necesare deschiderii circulaţiei pe acest tronson cu aproximativ 9 luni înainte de termen, precizează CNAIR.

1 COMENTARIU

  1. Colosal ! Realizarile acestei epoci vor ramane in vecii vecilor marete ! Bravo Romania si respet constructorilor care cu trei galeti ,trei mistri , doua camioane si un buldoescavator au facut imposibilul , iar in Europa suntem exemplu si toata lumea este cu ochii pe noi . Mai avem nevoie de inca 3,5 km undeva la campie si unde permite terenul sa construim inca vreo 3-4 km , pentru a fi premiati cu Ordinul Muncii Europene cl I , in grad de kkavaler , si astfel a eclipsa realizarile veacului trecut Transfagarasranu .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...