Lovitură de teatru! Piedone îl susține pe Rareș Hopincă pentru Primăria Sectorului 2

Publicat: 02 apr. 2024, 08:55, de Filon Stan, în POLITICĂ , ? cititori
Lovitură de teatru! Piedone îl susține pe Rareș Hopincă pentru Primăria Sectorului 2
Piedone il sustine pe Rares Hopinca pentru Primaria Sectorului 2

Cristian Popescu Piedone, candidat pentru Primăria Capitalei, a anunțat că Partidul Umanist Social Liberal din România nu va avea propriul candidat pentru Sectorul 2, la alegerile locale. În schimb, îl va sprijini pe social-democratul Rareș Hopincă!

Cristian Popescu Piedone, candidat pentru Primăria Generală, a declarat că PUSL îl va susține pentru Primăria Sectorului 2 pe candidatul PSD-PNL, social-democratul Rareș Hopincă!

Piedone îl susține pe Rareș Hopincă pentru Primăria Sectorului 2

“Partidul Umanist Social Liberal din România nu depune listă cu candidat la Primăria Sectorului 2 ci îl susține pe domnul prefect Rareș Opincă la funcția de primar. PUSL va depune doar liste de consilieri. Este politica PUSL având în vedere tinerețea, experiența, cunoștința mea personală, interactivitate cu domnul prefect în funcție Rareș Opincă, viitorul primar al Sectorului 2, cel care îl lipsa mea a ținut primăria ca citymanager. Nu mă interesează formațiunea lui. Eu am ales ca președinte al PUSL din România să nu îi pun contracandidat, să merg direct în consiliu”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Chiar și Hopincă s-a declarat plăcut surprins de decizia lui Piedone de a-i susține candidatura la Primăria Sectorului 2. A recunoscut că îl apreciază pe actualul edil de la Sectorul 5.

„Mă surprinde extrem de plăcut poziția domnului primar Piedone. Dânsul știe că îi apreciez munca. De altfel, cât am colaborat la Primăria Sectorului 5 a existat continuitate de proiecte atât când am preluat eu proiectele domnului Piedone, cât și ulterior când le-a reluat după mandatul meu de citymanager”, a replicat Rareș Hopincă.

Rareș Hopincă este prefect al Capitalei, fiind susținut de Alianța PSD-PNL (din partea social-democraților) pentru Primăria Sectorului 2. Anterior, a lucrat în marketing și comunicare, iar apoi în administrația publică locală, ocupând și funcția de city manager al Sectorului 5.

Alianța PSD-PNL îi mai susține pe George Tuță (PNL) la Sectorul 1, pe Robert Negoiță (PSD) pentru Sectorul 3, pe Daniel Baluță (PSD) la Sectorul 4, la Sectorul 5 pe Adrian Vighenciu (PSD) și la Sectorul 6 pe liberalul Ciprian Ciucu. andidatul susținut de cele două partide pentru Primăria Capitalei este medicul Cătălin Cîrstoiu, manager al Spitalului Universitar București.