Lucian Bode: Este un moment de cumpănă, nu numai pentru România, dar îndrăznesc să spun pentru UE

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, susține că votul împotriva aderării României la Schengen „este un vot împotriva UE în ansamblul său” de care se vor bucura „unii actori non-UE”. Oficialul a mai adăugat că ”Rusia este pe cale să se mai bucure o dată de încă o nedreptate care i se face României”.

„Votul împotriva propunerii preşedinţiei cehe nu este un vot împotriva României, este un vot împotriva UE în ansamblul său şi împotriva unităţii noastre de care, păcate, unii actori non-UE se vor bucura. În îndelungata sa istorie, României i s-au făcut multe nedreptăţi. De cele mai multe ori, la realizarea acestora a pus umărul Rusia. Simţim că Rusia este pe cale să se mai bucure o dată de încă o nedreptate care i se face României”, a declarat Lucian Bode.

4 COMENTARII

  1. Nu Austria trebuia sa decida intrarea Romaniei in UE. Obiectivele principale ale infiintarii UE sunt liberalizarea comertului tarilor membre, desfiintarea tarifelor vamale. potrivit acestor obiective orice stat membru UE trebuie sa beneficieze de acesta inca de la intrare in UE. Adica, chiar din momentul in care devine membru. UE-ul s-a constituit pe baza CEE si acestea sunt obiectivele principale. Uniunea Europeana este un forum economico-comercial. Acum , si-a adaugat si alte obiective politice. Noi , Romania suntem o tara membra UE, asuprita, de aceasta. Nu beneficiem de aceleasi drepturi ca si celelalte tari membre. Platim cotizatie UE-ului in functie de ponderea comertului romanesc in UE. Care comert, ca suntem blocati in toate. Procesatorii de industrie alimentara au piata externa blocata, din cuza Pestei Porcine, a Gripei Aviare, care pesta, care gripa, ne-au fost impuse. Eu propun iesirea Romaniei din UE. Ce parere aveti ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...