Lucian Bode: Preşedintele PNL este o opţiune pentru a candida la funcţia de preşedinte al României

Lucian Bode, ministru de Interne și secretar general al PNL, a declarat că partidul său îşi doreşte să aibă un candidat bun la alegerile prezidenţiale astfel încât să poată da preşedintele României pentru următorii cinci ani. În acest sens, Bode a avansat și un nume – Nicolae Ciucă, actualul premier și președinte al PNL.

„Ne propunem ca anul viitor să avem un candidat care să dea preşedintele României pentru următorii 5 ani. Un candidat cu şanse să câstige Presedinţia României. Astăzi preşedintele PNL este opţiune pentru a candida la funcţia de preşedinte al României”, a afirmat Lucian Bode pentru TVR.

”PNL îşi propune să guverneze bine România şi în acest an şi anul viitor, să obţinem un scor bun la alegerile de anul viitor, astfel încât să guvernăm România şi după 2024”, a mai spus secretarul general al PNL.

Un alt subiect abordat de Lucian Bode a fost și rocada guvernamentală, despre care, acesta susține că va avea loc la timp și respectând protocolul dintre partide:

„Sunt convins că vom reuși să realizăm această rocadă guvernamentală pentru prima dată în cei 32 de ani de democrație, fără prea multe discuții. Se discută prea multe despre această rocadă, când ea trebuie făcută întocmai și la timp. Întocmai – cum scrie Protocolul. Și la timp – până la 1 iunie.”

1 COMENTARIU

  1. Politica dimboviteana are si ea cusururile ei . PNL , ca dealtfel toate partidele parlamentare, nu poate face mare lucru pentru tara .Cel care a reusit sa gireze aparitia fondurilor din PNNR ,sa gireze anticipativ aparitia Coalitiei aflata acum guvernare ,ce poate fi extinsa pina in 2028 ,sa gireze implicarea in ajutorarea ucrainienilor (daunazi un fost ministru din Polonia ne zicea cum Romania inlocuieste, incet,incet, tara vecina la conducerea acestei parti de lume ) fara a declansa inutile reactii politice sau politicianiste asa cum face Polonia sau Ungaria si care a intreprins o serie intraga de demersuri ce au fost purtatoare de teme cunoscute sau mai putin cunoscute in multe dintre tarile lumii ,controleaza intreaga scena politica .Actualul sef al PNL poate cistiga alegerile Prezidentiale din anul 2024 doar daca are ca si contracandidat in turul doi pe seful PSD. Ca si parere personala daca Maia Sandu ar candida ar cistiga usor aceste alegeri viitoare .Finalul acestor alegeri si partea de cumul al deciziei politice ce contine perioada de la intii Iunie si pina la primele alegeri din 2024 va desemna un cistigator ce va aduce cetatenilor aparitia tuturor legilor devenite obligatoriu de modificat o data cu deciziile luate la Bruxelles .Legea pensiilor si cea a pensiilor speciale , modificarile administrativ – teritoriale , noua lege a salarizariii , eliminarea indemnizatiilor si vinzarea activelor neperformante, ne va aduce in fata si numele cistigatorului in alegeri .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...