Ludovic Orban: Impasul a fost depășit, lucrurile stau bine, în prezent, în cadrul coaliţiei de guvernare

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că lucrurile stau bine, în prezent, în cadrul coaliţiei de guvernare, impasul fiind depăşit.

„Ceea ce este bine este că am trecut de impas, am stabilit nişte îmbunătăţiri ale protocolului de funcţionare a coaliţiei. Întotdeauna soluţiile vin atunci când lucrurile nu funcţionează perfect. Important este că avem un nou ministru al Sănătăţii în care ne punem speranţe că va rezolva problemele nesoluţionate din zona Sănătăţii. Lucrurile în coaliţie stau bine în momentul de faţă”, a afirmat Ludovic Orban, la Drobeta – Turnu Severin.

Criza din coaliție a pornit după ce ministrul Snătății Vlad Voiculescu și secretarul de stat Andreea Moldovan au fost demiși de premierul Florin Cîțu la jumătatea acestei luni. Aproape imediat a început un război al declarațiilor USRPlus și PNL, care a durat mai mult de o săptămână. Într-un final, USRPlus a cedat și a nominalizat-o pe Ioana Moldovan care a fost numită ministru al Sănătății.

Ioana Mihăilă a ocupat începând din ianuarie 2021 funcţia de secretar de stat în ministerul condus de Vlad Voiculescu, ocupându-se de gestionarea investiţiilor în sistemul medical din fonduri externe şi de elaborarea componentei de sănătate din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PNL Ludovic Orban, se află, sâmbătă, în judeţul Mehedinţi, unde a făcut o vizită hidrocentrala Porţile de Fier I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Câteva explicații pentru fanii fotbalului care se vor uita la meciul...

Azi e zi de meci! Stejarii vor întâlni Africa de Sud la Cupa Mondială de rugby, un meci gală pentru selecționata noastră. Probabil că mulți...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...