Ludovic Orban, președinte PNL: organizaţiile au formulat propuneri pentru funcţiile de secretari de stat, preşedinţi, vicepreşedinţi de agenţii

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus după şedinţa Biroului Politic Naţional că „organizaţiile PNL au formulat propuneri pentru funcţiile de secretari de stat, preşedinţi, vicepreşedinţi de agenţii” și a precizat că au fost validaţi 72 de candidaţi, potrivit News.ro.

”Organizaţiile PNL au formulat propuneri pentru funcţiile de secretari de stat, preşedinţi, vicepreşedinţi de agenţii. A existat o evaluare făcută de o comisie. (…) Am supus validării BPN 72 de candidaţi pentru poziţiile respective, oameni care urmează să gireze funcţii importante în statul român şi să susţină premierul, miniştrii în activitatea Executivului. Am susţinut în continuare reprezentanţi care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul Guvernului pe care l-am condus, de asemenea,  am susţinut reprezentanţi noi”, a declarat Orban. 

Lierul PNL a precizat că una dintre persoanele susţinute este Lucian Heiuş care a fost deputat şi va fi secretar de stat la Ministerul Finanţelor.

Va mai fi susţinută Florica Cherecheş care va gira funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi Copii şi Adopţii.

”De asemenea, în ceea ce priveşte reprezentanţi ai PNL care şi-au desfăşurat activitatea aş menţiona pe domnul Ionel Sreioşteanu, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, pe Aurel Simion secretar de stat la Ministerul Agriculturii. Am mers în unele situaţii pe continuitate, de asemenea, am mers pe reprezentanţi potriviţi care să gireze funcţii publice”, a mai precizat liderul PNL. 

Şedinţa a avut loc de la ora 11.00, în sistem videoconferinţă, scrie news.ro.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole