„M-a impresionat mult”: Povestea unui călător cu trenul CFR

Publicat: 24 sept. 2021, 19:45, de Eliza Popa, în ACTUALITATE , ? cititori
„M-a impresionat mult”: Povestea unui călător cu trenul CFR

Un călător s-a declarat nu doar mulțumit de serviciile CFR, ci de-a dreptul impresionat. Persoana respectivă a călătorit pe ruta Constanța-Brașov.

Și a povestit experiența pe grupul Vacanțe sub 500 de euro de pe Facebook: „Recent am venit de la mare cu trenul CFR (Tomis Expres), ce pleacă din Constanța, la ora 17:00, și ajunge în Brașov, la ora 21:23. Au fost 4 ore extraordinare, trenul curat, deși am călătorit la clasa a 2 a. Trenul a oprit în București Nord-Predeal-Brașov.

Aer condiționat/camere de luat vederi/monitoare/mochetă/scaune curate/locuri de bagaje/wc-uri dotate cu ceea ce este nevoie. M-a impresionat mult întreaga mișcare CFR care a așteptat toată lumea întârziată să urce în tren, urmând să ne urnim din Constanța la ora 17:10, de eram în Japonia, adio, și un praz verde. Trenul a recuperat cele 10 minute întârziate și sosirea în București a fost la ora inițială a programului”, a scris persoana respectivă, potrivit Europa FM.

Care a mai adăugat: „La fel de mult m-a impresionat și faptul în care călătorii prin educația dobândită în viață, înainte de a părăsi trenul își ridicau singuri ambalajele (pet uri/pungi, etc), ceea ce consumaseră în tren, vagonul fiind păstrat curat”.

Omul concluzionează că se poate și la noi: „Poate în unele cazuri este și vina CFR -ului, dar în mare parte vina o are omul, om care uită să curățe în urma lui. Iar biletul dus-intors 143,00 lei”.