„M-a impresionat mult”: Povestea unui călător cu trenul CFR

Un călător s-a declarat nu doar mulțumit de serviciile CFR, ci de-a dreptul impresionat. Persoana respectivă a călătorit pe ruta Constanța-Brașov.

Și a povestit experiența pe grupul Vacanțe sub 500 de euro de pe Facebook: „Recent am venit de la mare cu trenul CFR (Tomis Expres), ce pleacă din Constanța, la ora 17:00, și ajunge în Brașov, la ora 21:23. Au fost 4 ore extraordinare, trenul curat, deși am călătorit la clasa a 2 a. Trenul a oprit în București Nord-Predeal-Brașov.

Aer condiționat/camere de luat vederi/monitoare/mochetă/scaune curate/locuri de bagaje/wc-uri dotate cu ceea ce este nevoie. M-a impresionat mult întreaga mișcare CFR care a așteptat toată lumea întârziată să urce în tren, urmând să ne urnim din Constanța la ora 17:10, de eram în Japonia, adio, și un praz verde. Trenul a recuperat cele 10 minute întârziate și sosirea în București a fost la ora inițială a programului”, a scris persoana respectivă, potrivit Europa FM.

Care a mai adăugat: „La fel de mult m-a impresionat și faptul în care călătorii prin educația dobândită în viață, înainte de a părăsi trenul își ridicau singuri ambalajele (pet uri/pungi, etc), ceea ce consumaseră în tren, vagonul fiind păstrat curat”.

Omul concluzionează că se poate și la noi: „Poate în unele cazuri este și vina CFR -ului, dar în mare parte vina o are omul, om care uită să curățe în urma lui. Iar biletul dus-intors 143,00 lei”.

1 COMENTARIU

  1. Terminați cu prostiile, minciuna și cu lăudaroșeniile voastre de doi lei și cinzeci de bani . Vitezele de circulație estimate nu au fost atinse niciodată după modernizarea căii ferate dintre București și Constanța. UN MILIARD DE EURO ARUNCAT PE APA SÂMBETEI.
    Cu acești bani investiți… trebuia sa zbori pe această cale ferată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...