„M-a impresionat mult”: Povestea unui călător cu trenul CFR

Un călător s-a declarat nu doar mulțumit de serviciile CFR, ci de-a dreptul impresionat. Persoana respectivă a călătorit pe ruta Constanța-Brașov.

Și a povestit experiența pe grupul Vacanțe sub 500 de euro de pe Facebook: „Recent am venit de la mare cu trenul CFR (Tomis Expres), ce pleacă din Constanța, la ora 17:00, și ajunge în Brașov, la ora 21:23. Au fost 4 ore extraordinare, trenul curat, deși am călătorit la clasa a 2 a. Trenul a oprit în București Nord-Predeal-Brașov.

Aer condiționat/camere de luat vederi/monitoare/mochetă/scaune curate/locuri de bagaje/wc-uri dotate cu ceea ce este nevoie. M-a impresionat mult întreaga mișcare CFR care a așteptat toată lumea întârziată să urce în tren, urmând să ne urnim din Constanța la ora 17:10, de eram în Japonia, adio, și un praz verde. Trenul a recuperat cele 10 minute întârziate și sosirea în București a fost la ora inițială a programului”, a scris persoana respectivă, potrivit Europa FM.

Care a mai adăugat: „La fel de mult m-a impresionat și faptul în care călătorii prin educația dobândită în viață, înainte de a părăsi trenul își ridicau singuri ambalajele (pet uri/pungi, etc), ceea ce consumaseră în tren, vagonul fiind păstrat curat”.

Omul concluzionează că se poate și la noi: „Poate în unele cazuri este și vina CFR -ului, dar în mare parte vina o are omul, om care uită să curățe în urma lui. Iar biletul dus-intors 143,00 lei”.

1 COMENTARIU

  1. Terminați cu prostiile, minciuna și cu lăudaroșeniile voastre de doi lei și cinzeci de bani . Vitezele de circulație estimate nu au fost atinse niciodată după modernizarea căii ferate dintre București și Constanța. UN MILIARD DE EURO ARUNCAT PE APA SÂMBETEI.
    Cu acești bani investiți… trebuia sa zbori pe această cale ferată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...