MADR: Împuternicirea notarială pentru micrograntul de 5.000 euro poate fi depusă și după înscrierea în program

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) anunță potențialii beneficiari ai Măsurii „Microgranturi în domeniul agroalimentar” că împuternicirea notarială solicitată în conformitate cu prevederile OMADR nr. 134/2022  privind aprobarea Ghidului solicitantului pentru măsura „Microgranturi în domeniul agroalimentar“poate fi depusă și ulterior completării formularelor de înscriere în sistemul informatic IMM RECOVER, dar nu mai târziu de încheierea contractului de acordare a ajutorului de stat.

„Facem precizarea că împuternicirea notarială în care se specifică mandatul pentru reprezentare este necesară în cazul în care etapele măsurii se realizează prin împuternicit pentru persoane fizice autorizate/întreprinderi individuale/întreprinderi familiale (PFA/II/IF).

Împuternicirea notarială va fi încărcată în aplicația electronică IMM Recover în urma solicitării de clarificare transmisă de către Centrele Județene ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură”, se arată într-un comunicat al Ministerului Agriculturii.

În cazul în care formularele au fost semnate de către împuternicit și nu se depune împuternicirea notarială până la semnarea contractului de acordare a ajutorului de stat, atunci solicitarea devine neeligibilă și nu se mai încheie contractul, atrag atenția oficialii din Ministerul Agriculturii.

Joi, a fost coadă mare la notariatele din țară, pentru că zeci de mii de fermieri s-au îmbulzit să-și facă procura notarială cerută de autorități.

Citește și Lovitură sub centură pentru micii fermieri care vor să obțină micrograntul de 5.000 euro. Ce li se cere acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...